Dato og tid
 
Online
Gæster: 80, Medlemmer: 0 ...

flest nogensinde online: 379
(Medlemmer: 1, Gæster: 378) den 07 nov 2012 : 14:17

Medlemmer: 999
Nyeste medlem: Sephorahmynne
Tæller
Denne side idag
I alt: 0
Unikke: 0

Denne side nogensinde
I alt: 24165
Unikke: 5516

Site ...
I alt: 2690599
Unikke: 478722
Kategori: God ved din krop [Fysoterapi m.v.] (31)
sorter efter orden
Kategori: God ved din krop (31)
Fysoterapi m.v.
kommentarer: Henvisninger:
Lena Mortensen
Dette er en dokumenteret, autentisk beretning om min vej igennem det danske sundhedssystem! Det har været et forløb præget af afmagt, frustrationer og ofte en oplevelse af ikke at blive hørt. Jeg håber med min beretning at kunne hjælpe
andre, som står i lignende situationer. En tur igennem det danske sundhedsvæsen er bestemt ikke for sarte sjæle.

I små 30 år har jeg selv arbejdet inden for sundhedsvæsenet. Bogen skildrer en del af mit liv før, under og efter kontakten med det, vi kalder et ”velfærdssamfund”.
Det har på mange måder været en barsk fornøjelse. Havde jeg ikke haft den stærke psyke, min humor og optimisme samt det gode netværk, jeg har, er jeg ikke sikker på, jeg havde stået det igennem. Tænk på de mange enlige, der selv må kæmpe med det hele! Vorherre bevares, siger jeg bare!

Jeg var i år 2000 udsat for en arbejdsulykke, som gradvist har udviklet sig invaliderende på flere måder. Jeg har måttet betale en høj personlig pris undervejs.
Bl.a. opgivet alle mine interesser. Jeg har kæmpet for at blive hørt af læger, socialrådgivere og lignende. Har flere gange følt mig uværdigt behandlet, både verbalt og i handling. Derfor har jeg selv betalt for både nogle undersøgelser og et hav af behandlinger.

Sideløbende hermed har jeg nok kæmpet med fibromyalgi, hvilket dog først er diagnosticeret i 2008.
De to ting kombineret har gjort, at jeg har måttet udkæmpe en daglig kamp for bare at hænge nogenlunde sammen.

Jeg har virkelig kæmpet for at kunne bevare mit arbejde, men måtte til sidst erkende, at det ikke længere var mig muligt. Efter en årelang kamp, som kunne have slået selv den mest robuste person ud af spillet, har jeg langt om længe fået
en førtidspension. Man skal spilleme være stærk for at være syg!

For mit vedkommende har det været direkte ydmygende at blive syg og skulle de forskellige instanser igennem. Jeg har oplevet at blive glemt i systemet, udsat for lægeligt sjusk, at blive mistænkeliggjort og være offer for ignorering af lægers faglige udtalelser og omformuleringer deraf, ligesom jeg gentagne gange er blevet truet på mit eksistensgrundlag.

Jeg spørger bare: Er det værdigt? Er det virkelig, hvad vi vil være vores syge borgere bekendt?
0 68
Fibromyalginyt.dk
Da min kones veninde fortalte hvordan et kosttilskud i form af microalger havde hjulpet meget på hendes sygdom, lavede vi følgende side sammen, for at bringe budskabet ud til så mange som muligt.
1 904
National Fibromyalgia Association (NFA)
National Fibromyalgia Association (NFA)

The NFA is committed to efforts that will increase FM awareness and improve treatment options for people with Fibromyalgia. With teamwork and dedication, the NFA will continue to grow into a key organization helping people everywhere who have FM.

Fibromyalgia AWARE is the first consumer magazine to address the needs and concerns of people who are affected by Fibromyalgia and overlapping conditions.
0 251
Fibromyalgia network
Fibromyalgia Network takes your pain, fatigue and the brain-fog seriously ... and you should too!


We ferret out useful information from physicians, medical journals, researchers, and scientific symposiums to provide ideas for coping and new therapies to try (both drug and nondrug).


The fascinating research studies we cover, along with the interviews etc., offer hope for the future.
Every issue focuses on teaching patients how to help their doctors to take better care of them!
0 295
Fibromyalgia information foundation
This is a non-commercial website that provides information on fibromyalgia with extensive connections to other sources of information. This information is provided by clinicians and researchers at Oregon Health & Science University in Portland, Oregon, USA and invited specialists from other locations.
0 397
Hjælpemiddel­instituttet
Hjælpemiddelinstituttet er et landsdækkende videncenter, der udvikler og formidler viden om, hvordan hjælpemidler og andre teknologiske løsninger kan bidrage til at inkludere og skabe bedst mulige vilkår i samfundet for mennesker med funktionsnedsættelser.
0 240
Diana's survivor side
Diana's survivor side
En hjemmeside om at overleve fysisk-, psykisk- og seksuel misbrug i barndommen.
0 242
viden centret
Psykofarmaka
Den kemiske behandling af psykisk sygdom

Medicinen og dens virkemåder
0 203
APOTEKET
Hvis du ikke kan komme dig på apoteket, så kan apoteket komme til dig
0 205
Spis dig sund og rask
Lene Hansson skriver og fortæller om den store betydning kosten har vores helbred, og hvad vi selv kan gøre for at forbedre vort helbred.
0 350
Gå til side  1 2 3 4